Wie zijn wij? Over ons

Mijn naam is René Schapendonk. Ik heb meer dan 20 jaar gewerkt op grote en kleine accountantskantoren. In 2013 heb ik bewust de keuze gemaakt om voor mezelf te starten. Hierdoor kan ik mezelf breed inzetten en middels no nonsense en to the point mentaliteit de klant beter van dienst zijn. Naast boekhouden kan ik u financieel en fiscaal advies geven. Ik geef advies op maat en ben uw gesprekspartner om te sparren en problemen op te lossen. Op dit moment werken we met 3 personen waarvan 2 parttimers. Hieronder stellen we onszelf aan u voorMijn kantoor en bezoekadres is Sprendlingenstraat 54 te Oisterwijk.

Ontmoet ons team

René Schapendonk

Eigenaar van MBC, Accountant & Fiscaal-, Financieel-, en Bedrijfsadviseur

Ik ben sinds 2010 accountant en sinds 2013 eigenaar van MBC Accountancy. Ik ben zelfstandig ondernemer vanuit Udenhout, waar ik ook geboren ben in 1970. Ik ben gespecialiseerd in (agrarische) accountancy, fiscaal-, financieel-, en bedrijfsadvies. Ik begeleid ondernemers en particulieren bij de verplichtingen vanuit de wet- en regelgeving.

In mijn vrije tijd geniet ik van tuinieren, fietsen en wandelen. Daarnaast geniet ik graag samen met mijn partner en vrienden op een terrasje of in een restaurant. Ik ben geboren op een boerderij en heb een oldtimer tractor met landbouwmachines als hobby. Je zou me zomaar eens onderweg tegen kunnen komen tijdens een toertocht of oltimer-festival.

U bent altijd welkom om met mij kennis te maken en te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Anouk Simons

Assistent Accountant & PR en Communicatiemedewerker

Ik ben 30 jaar, gelukkig getrouwd met Jeroen en we zijn trotse ouders van 3 lieve kids, 2 meisjes en 1 jongen. Samen met onze hond Nala gaan we graag wandelen, een rondje fietsen of we spreken af met vrienden of familie voor een gezellige avond. 

Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam bij MBC Accountancy, ik ondersteun René als assistent accountant, maar voer ook andere werkzaamheden uit zoals PR en communicatie.

Joyce van Gestel

Assistent Accountant

Ik werk nu een aantal jaar bij René voor MBC en heb het hier naar mijn zin.
Samenwerken met mijn collega Anouk vind ik erg gezellig.
Fiscaal, boekhouding en ondersteunen bij de jaarrekening is waarmee ik mij bezig houd.

Als ik vrij ben breng ik mijn tijd door met mijn kinderen, hiervan geniet ik altijd. maar ook met vriendinnen of familie weg vind ik gezellig om te doen.

KENMERKEN

MBC Accountancy staat voor

  • Vakkundigheid tegen betaalbare tarieven
  • No Nonsense
  • To the point
  • Meedenken en allround advies op maat
  • Altijd bereikbaar
  • pro actief en alert
  • ontzorgen

MBC Accountancy zorgt voor een succesvolle onderneming die aan alle wet- en regelgeving voldoet. De jarenlange ervaring en kennis van de wet-en regelgeving zorgt voor een juiste keuze. Ook de fiscale tips en adviezen zorgen voor een positieve ontwikkeling van uw onderneming. Ook wordt u gewezen of financiële voordelen zoals subsidies en bancaire voordelen.

MBC Accountancy streeft kennis en professionaliteit na. Daarom zijn wij ook aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA en Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs VAB om de kwaliteit van onze dienstverlening nu en in de toekomst gegarandeerd te houden.

WIL JE MEER INFO?