MBC Accountancy: betrouwbare accountancy voor het MKB

MBC Accountancy onderscheidt zich door een proactieve en praktische manier van werken.

Wij begeleiden u bij de ontwikkeling van uw onderneming of het uitwerken van een strategisch plan. Maar wij weten u door onze jarenlange ervaring ook te prikkelen om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Wij helpen MKB bedrijven om verder te groeien!

De voordelen van MBC Accountancy

MBC Accountancy bestaat uit een klein team van professionals. Hierdoor is de communicatie met ons altijd laagdrempelig en zijn de lijnen kort.

Met onze no-nonsense en to the point mentaliteit is er geen sprake van hoge overheadkosten, waardoor wij concurrerende tarieven kunnen hanteren. Wij bieden u deskundige diensten en adviezen voor een betaalbare, transparante prijs.

Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van specialisten, zoals fiscalisten en juristen. Voor aanvullende diensten kiezen we in overleg met u de beste specialist voor uw behoefte.

Consultancy voor agrarische bedrijven

De roots van René Schapendonk, de eigenaar van MBC Accountancy, liggen in de agrarische sector.

Met ruim 20 jaar aan ervaring als accountant en bedrijfsadviseur in de agrarische sector spreekt hij de taal van de boeren en tuinders. Tegen een scherp uurtarief kan hij alle administratieve diensten en consultancy voor uw agrarische bedrijf verrichten.

WIL JE MEER INFO?