Klantverhalen

Marleen de Bekker - de Bont

Finesse Makelaardij B.V. 
Bekijk de website voor meer informatie!

"MBC is goed bereikbaar, snel, betrokken en betrouwbaar."

Finesse Makelaardij is 6 jaar geleden opgericht door Marleen de Bekker – de Bont. Zij is bemiddelaar in particuliere woningen en beëdigd en geregistreerd taxateur Wonen. Met veel passie en enthousiasme verzorgt zij verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Marleen: “het zijn de kleine finesses die het grote verschil maken. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en het ontzorgen van de klant. Ik heb een hoge commitment, de klant is écht koning. Ik ben flexibel en sta altijd klaar voor de klant, ook in de avond of in het weekend. Over vijf jaar wil ik nog steeds behoren tot de top 3 makelaars in regio Oisterwijk.”

Ook bij MBC Accountancy is betrokkenheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk volgens Marleen. “MBC is goed bereikbaar, snel, betrokken en betrouwbaar. Bij vragen word ik correct en snel geholpen. Ik geef MBC een dikke 8.”

Tips en tricks voor andere ondernemers: ““Heb een groot doorzettingsvermogen. Als je ergens in gelooft, moet je doorpakken en ervoor gaan!”

Hans van de Schoot

Technische handelsonderneming H. van de Schoot
Bekijk de website voor meer informatie!

“René kent ons bedrijf en groeit met ons mee.”

Handelsonderneming H. van de Schoot is al sinds 1989 een begrip als het gaat om verkoop en service van grondverzet- en reinigingsmachines. Als dealer van Volvo en Weidemann compacte grondverzetmachines en Dibo reinigingsmachines staat kwaliteit hoog in het vaandel bij het kleinschalige familiebedrijf. Hans: “kwaliteit, daar sta ik voor en dat vertaalt zich ook in de merken die wij voeren, het zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn en het juiste materieel in huis hebben. Wij zijn betrokken en adequaat. Klanten waarderen het dat ze direct de juiste persoon aan de telefoon krijgen, ze weten waar ze aan toe zijn.”

Ook bij MBC Accountancy ervaart Hans de betrokkenheid, korte lijnen en adequate werkwijze. “René kent ons bedrijf en groeit met ons mee. Ik kan hem altijd bellen. Ik geef MBC daarom een 8.”

Tips en tricks voor andere ondernemers: “Doe de juiste investeringen en zorg dat alles op orde is. Als je zelf onvoldoende kennis hebt, zorg dan dat je goed advies in wint.”

Jordi Bechtold

"Zaken zijn snel geregeld en René geeft een goed overwogen advies."

Bechtold Bouw is een bouwbedrijf dat zowel grote als kleine bouwprojecten uitvoert. Het is mogelijk om personeel in te lenen, maar ook het maken van eigen projecten behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. De klant kan voor alle werkzaamheden in en rondom het huis terecht bij Bechtold Bouw. “Als ik werkzaamheden zelf niet uit kan voeren, werk ik samen met vaste onderaannemers zodat zij de kwaliteit leveren waar ik achter sta.” Het is voor Jordi ook erg belangrijk om goede communicatie met klanten te waarborgen en netjes te werken. “Alles moet er verzorgd uitzien, ook de bus en het gereedschap. De kwaliteit van je werk moet goed zijn. Als de klant tevreden is, mag ik ook weer terugkomen voor andere klussen!”
Ook bij MBC Accountancy ervaart Jordi een fijne communicatie. “Zaken zijn snel geregeld en René geeft een goed overwogen advies, ook is hij bereid te leren van anderen. Het vertrouwen in MBC zit goed en ik geef het daarom een 8.”

Tips en tricks voor andere ondernemers: “Zet op papier wat je wilt gaan doen, zorg voor een goed ondernemersplan en maak je administratie in orde zodat je het overzicht behoudt.”

Chantal van den Bijgaart

Bygardo Hairstyle & Fashion
Bekijk de website voor meer informatie!

"René neemt graag de tijd voor klanten en reageert snel."

Bygardo is een kapsalon gelegen in Moergestel. De huiselijke sfeer en het hechte team zorgen ervoor dat elke klant, van jong tot oud, zich op zijn of haar gemak voelt en een bezoek aan de kapper als dagje uit ervaart. Naast het kleuren, knippen en stijlen van haar, kun je bij Bygardo ook terecht voor het verzorgen van nagels met gellak. Tevens wordt er kleding te koop aangeboden in de salon. Chantal: “ik vind persoonlijk contact erg belangrijk, klanten weten wat ze aan ons hebben. Mijn kracht is de prijs- kwaliteitsverhouding. Klanten krijgen luxe en service tegen een betaalbare prijs. Over vijf jaar wil ik nog steeds dezelfde service en kwaliteit bieden. En wie weet komt er ooit een tweede salon, maar alleen als ik de hoge kwaliteit kan waarborgen.”

Ook bij MBC staat het persoonlijk contact centraal volgens Chantal. “Je bent geen nummertje. René neemt graag de tijd voor klanten en reageert snel als ik vragen heb, hij is heel servicegericht. Dat sluit aan bij mijn bedrijf en waar ik voor sta als ondernemer, ik geef MBC daarom een 9.”

Tips en tricks voor andere ondernemers: “Blijf bij jezelf en geef altijd 100% aandacht aan de klant.

Leon Koenders

Koenders Onderhoudservice
Bekijk de website voor meer informatie!

“Je hebt bij MBC niet het gevoel dat je één van de honderd bent.”

Koenders Onderhoudservice is een klein schilders- en klusbedrijf uit Boxtel dat met name in de regio Midden-Brabant werkzaamheden verricht. De klant kan terecht voor alle klussen in en om het huis, van schilderwerken binnen en buiten tot houtrotsanering en timmerwerken. Het is voor eigenaar Leon erg belangrijk om afspraken na te komen en kwaliteit te leveren. Daarom wordt er met kwalitatief goede producten gewerkt en indien nodig wordt er samengewerkt met een gespecialiseerde collega uit zijn eigen netwerk voor het beste resultaat.

Leon: “MBC is een kleinschalig accountantskantoor dat betrouwbaar is, je hebt niet het gevoel dat je één van de honderd bent. René is deskundig en ook bij MBC staat persoonlijk contact en het nakomen van afspraken centraal. Daarom geef ik MBC een 9.”

Tips en tricks voor andere ondernemers: “Maak van te voren een goed plan, weet wat je wilt. Ben duidelijk naar je klanten, lever kwaliteit en kom je afspraken na!”

Jan van Esch

Melkgeitenbedrijf van Esch
 

"MBC is het verlengstuk van mijn bedrijf en helpt ons zowel bedrijfskundig als fiscaal optimaliseren."

Melkgeitenbedrijf van Esch exploiteert 2 melkgeitenbedrijven in Bakel en Heukelom. Meer dan 40 jaar geleden ben ik in Heukelom gestart met 50 melkgeiten. De geitenmelk exporteren we naar Frankrijk, waar er voornamelijk Franse geitenkaas van gemaakt wordt. Jan: “ons familiebedrijf is een voorbeeld voor vele melkgeitenbedrijven in Nederland en door middel van hard werken en gezond boerenverstand hebben we dit gerealiseerd”

Het familiebedrijf is inmiddels al meer dan 30 jaar een plek waar ex-gedetineerden en probleemjongeren terecht kunnen om te re-integreren. Melkgeitenbedrijf van Esch biedt een interne heropvoeding aan zodat deze jongeren na een half jaar met een positief gevoel, met nieuwe inhoud in hun rugzak, verder kunnen met hun leven.

Jan: “René heeft een brede kennis van zaken zowel voor bedrijfskundig als fiscaal advies. René is allround accountant en een goede sparringspartner. Hij is to-the-point en lost vele problemen praktisch op. René is als het ware een verlengstuk van ons bedrijf en daarom geef ik MBC een 9.”

WIL JE MEER INFO?