Belastingzaken voor particulieren: maak het uzelf makkelijker met de ondersteuning van MBC Accountancy

Elk jaar moet u aangifte doen en uw belastingaanslagen controleren.

Vaak is dit (ook na het aanvragen van uitstel van aangifte) een worsteling van papieren bij elkaar zoeken en twijfel omdat u niet zeker weet of u alles wel goed invult.

En of u uzelf niet tekort doet.

MBC Accountancy neemt uw belastingzaken graag uit handen. Zo heeft u er nauwelijks omkijken naar en weet u zeker dat u geen voordeeltjes laat liggen.

Aanvullende diensten voor particulieren

Behalve uw belastingzaken en het maken van financiële planningen kunt u bij MBC Accountancy ook terecht om financieel voordeel te halen met:

  • uw hypotheek;
  • uw pensioen;
  • administratie na uw pensioen;
  • schenkingen aan uw kinderen.

Wij helpen u met uw papieren rompslomp en ontzorgen u volledig. Met onze ondersteuning hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het betalen van belasting!

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning

Ontvangt u mantelzorg of bent u zelf een mantelzorger? Dan kan MBC Accountancy u ook adviseren op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Deze wet wordt sinds 2015 door gemeente uitgevoerd en is erop gericht dat mensen met een beperking met behulp van mantelzorg zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving kunnen blijven wonen. Voor deze ondersteuning moet wel een eigen bijdrage worden betaald, deze is gebaseerd op uw inkomen en vermogen.

U kunt op de website van CAK uw eigen bijdrage berekenen. Daarnaast kan MBC Accountancy u helpen bij vragen over deze Wet Maatschappelijke Ondersteuning op het gebied van uw eigen bijdrage en verzorging.

WIL JE MEER INFO?