Diensten

Een accountant is meer dan zomaar iemand die uw zakelijke administratie verzorgt. Een accountant is ook een vertrouwenspersoon en een integere adviseur.
Bij MBC Accountancy zijn we van alle markten thuis, kom gerust eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan komt u er snel achter wat wij voor u kunnen betekenen.

Ondersteuning voor ZZP’ers en starters

U heeft besloten om een onderneming te gaan starten of bent al even bezig als ZZP’er. Dan komt er veel op u af, zeker op administratief en financieel gebied. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om dit allemaal zelf te doen, maar zonder ervaring en gedegen kennis is dit een hele opgave.

MBC Accountancy biedt advies en support speciaal voor ZZP’ers en starters. Zo heeft u meer tijd om te doen waar u goed in bent.

MBC Midden Brabant Consultancy werkt voor:

Over MBC Accountancy

MBC Accountancy is in 2013 door René Schapendonk opgericht. Met zijn brede inzetbaarheid en no-nonsense mentaliteit heeft hij in de afgelopen jaren een omvangrijke kring van klanten opgebouwd die hij samen met zijn team op allerlei vlakken ondersteund.

Behalve het voeren van uw administratie geeft het team van MBC u graag advies op maat als het om bijvoorbeeld financiële of fiscale zaken gaat. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar als een gesprekspartner met begrijpelijke taal en als vertrouwenspersoon.

WIL JE MEER INFO?