Boekhouding

Wij verzorgen de complete boekhouding van uw bedrijf. Het inrichten van uw administratie, het verwerken van uw boekhouding in een boekhoudprogramma, en het verzorgen van rapportages. De rapportages bestaan uit grootboekrapportages, proef saldi balansen en kolommenbalansen. Ook kunt u periodiek rapportages verkrijgen waardoor u een goed inzicht krijgt van het verloop van de kosten en opbrengsten.

Kwartaal aangiftes en kwartaal rapportages.

online boekhouden

Tegenwoordig is het erg makkelijk om  te boekhouden “in the Cloud”. Het betekent online boekhouden en dit houdt in dat je vanaf elke pc, laptop, tablet of ipad met een internetverbinding kunt inloggen op het boekhoudprogramma met een wachtwoord en gebruiksnaam.

Let hier vooral op het onderstaande keurmerk wat betekent dat u veilig gegevens uitwisselt via internet. Uw boekhouder/accountant, in dit geval René Schapendonk van MBC Accountancy maakt ook gebruik van dit online boekhouden en kan ten alle tijden met u meekijken, controleren en uitleg geven hoe het programma werkt en hoe u de gegevens goed vastlegt. Het is tevens mogelijk om met teamviewer mee te laten kijken. Bij downloads kunt u teamviewer downloaden om vervolgens iemand anders mee te laten kijken.

Het voordeel van online boekhouden is

  • besparing kosten boekhouder/accoutant
  • geen installatie, updates en onderhoud van boekhoudprogramma
  • continu actuele cijfers en overzicht van uw financiële gegevens
  • alles in 1 pakket, bank,kas,facturatie,incasso,telebankieren
  • goede backup van uw gegevens extern (buiten uw huis)
  • makkelijk en leuk

Neem met René Schapendonk van MBC Accountancy contact op om eerst twee maanden GRATIS het online boekhouden te proberen. Hij zorgt ook voor de conversie van uw bestaande gegevens. Uw bestaande gegevens zoals adressen,artikelen,rekeningschema etc. worden dus GRATIS door MBC overgezet op het online boekhoud programma in the cloud.

Wist dat u al vanaf € 5,– per maand kunt online boekhouden. Wij helpen u heel graag. Bel René Schapendonk 06-31263339 of mail naar info@mbc-accountancy.nl en u kunt vandaag nog aan de slag!!

WIL JE MEER INFO?