De mensen van MBC

René is in 2013 gestart met MBC Accountancy, door 20 jaar ervaring bij grote en kleine accountantskantoren zet hij zich volledig in om met een no-nonsense en to-the-point mentaliteit U, als klant nog beter van dienst te zijn! Momenteel werken er ook 2 parttimers bij MBC, de hoogste tijd om het volledige team aan u voor te stellen.

De afgelopen tijd hebben we ook de website vernieuwd, neem gerust een kijkje: www.mbc-accountancy.nl.

René Schapendonk

Ik ben accountant en eigenaar van MBC Accountancy. Ik ben gespecialiseerd in (agrarische) accountancy, fiscaal-, financieel-, en bedrijfsadvies. Voor al uw vragen op het gebied van boekhouden, fiscaliteit, financiële zaken en Estate planning kunt u bij mij terecht.

In mijn vrije tijd geniet ik graag samen met vrienden op een terrasje of in een restaurant. Ik ben een echte Bourgondiër die van lekker eten en drinken houdt. Ook ben ik gek op mijn oldtimer, u zou me zomaar eens onderweg tegen kunnen komen op een oude tractor.

Joyce van Gestel
Ik ben moeder van 4 lieve en leuke meiden. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn dochters, of spreek ik af met vrienden of mijn zusje om samen te zijn.
Ik werk nu enige tijd voor MBC en heb het hier erg naar mijn zin. Ik houd me vooral bezig met de fiscale werkzaamheden, maar ook andere werkzaamheden worden door mij uitgevoerd

Anouk Simons

Ik ben 28 jaar, gelukkig getrouwd met Jeroen en we zijn trotse ouders van 2 lieve dochters. Samen met onze hond Nala gaan we graag wandelen, een rondje fietsen of we spreken af met vrienden of familie voor een gezellige avond.

Sinds een aantal jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij MBC Accountancy, ik ondersteun René als assistent accountant, maar voer ook andere werkzaamheden uit zoals PR en communicatie.