MKB

Bent u niet tevreden over uw huidige boekhouder. Of wenst u een frisse blik over uw boekhouding. Verandering geeft vaak vele nieuwe en betere inzichten in uw bedrijfsvoering.

René Schapendonk van MBC Accountancy heeft vele jaren ervaring in de accountancy en weet u te prikkelen om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Ook voor het begeleiden bij de ontwikkeling van uw onderneming of het uitwerken van een strategisch plan bent u aan het goede adres. MBC is merkbaar anders en onderscheidend van andere accountantskantoren en administratiekantoren door zijn proactieve werkwijze en praktische manier van werken.

Het voordeel van een klein kantoor als MBC is dat de lijnen kort zijn en dat u niet wordt geconfronteerd met hoge overheadkosen en nota’s waar u niet op zit te wachten. Ook is MBC laagdrempelig. MBC Accountancy heeft geen duur kantoorpand of grote lease auto’s. Hierdoor kan MBC concurrerende tarieven hanteren en bent u voor een betaalbare prijs voorzien van een deskundig advies.

MBC Accountancy beschikt over een groot netwerk van specialisten waar indien noodzakelijk een beroep op kan worden gedaan. Een specialist zoals een fiscalist of jurist wordt alleen ingeschakeld na overleg met de klant en de kosten zijn transparant.

[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]

WIL JE MEER INFO?